top of page

Rent-a-Printer

Iznajmljivanje štampača, fotokopira i multifunkcijskih uređaja

Rešenje za svako preduzeće s manjim ili većim potrebama za štampanje i kopiranje. N-Copy nudi iznajmljivanje uređaja po prihvatljivim uslovima i cenama za fiksni mesečni iznos uz kompletno održavanje.

Na osnovu Vaših zahteva, utvrdićemo koji uređaj bi najviše odgovarao Vašim poslovnim potrebama i finansijskim mogućnostima.

U okviru mesečnog plana iznajmljivanja se utvrđuje koliko crno-belih i/ili kolor otisaka je potrebno u toku meseca u okviru fiksnog mesečnog iznosa, a koliko bi se naplaćivao svaki naredni otisak.

O ispravnosti uređaja i potrošenom toneru brinemo mi. Kod nas možete pronaći i papir za štampanje i kopiranje, ali i to možete prepustiti nama. Uverite u ono zbog čega su naši klijenti zadovoljni - jeftino i brzo štampanje/kopiranje uz N-Copy. To je smisao našeg slogana  - Print4Profit.

 

Napomena: Za unajmljivanje uređaja neophodno je potpisivanje posebnog ugovora. Preporučujemo da se obratite našim komercijalistima koji će vam dati sve dodatne informacije. Više pojedinosti prikazano uz svaki proizvod i na stranici Uslovi prodaje.

 

Pozovite nas:
011/2670076

Primeri iznajmljivanja aparata

Više ►
  • N-Copy on Facebook
  • N-Copy on Twitter
  • Instagram
  • N-Copy on LinkedIn
bottom of page