top of page

Kako poručiti i kupiti

N-Copy Webshop

Shoppin-Cart-Webshop.png

Webshop

N-Copy Webshop je naša online prodavnica u kojoj su prozvodi postavljeni po kategorijama.

 

Proizvodi

Proizvodi se mogu pretraživati pregledom ili unošenjem ključnih reči u pretragu (model štampača, tonera i sl.).

Polje za pretragu svih stranica N-Copy.com je smešteno s desne strane zaglavlja, koje je vidljivo na vrhu svake strane ("Traži / Search").

 

Kada pronađete proizvod koji Vam je potreban, dovoljno je da pratite link ka stranici posvećenoj tom proizvodu da biste proverili sve karakteristike. Opisi proizvoda su navedeni u skladu sa specifikacijama proizvođača opreme i potrošnog materijala. Ipak, stvarne karakteristike mogu donekle odstupati od datog opisa. N-Copy može da garantuje samo za opise i karakteristike sopstvenih proizvoda - tonera marke Max-Print i Power.

Uslovi i cene svake porudžbine obavljene u našoj online prodavnici su deo Opštih uslova prometa u okviru preduzeća N-Copy d.o.o.

Registracija

Da biste poručili proizvode online, potrebno da se registrujete kao korisnik. U zaglavlju, na vrhu stranice je ikona s natpisom "Login". Izborom ove funkcije otvara Vam se nova stranica za registraciju u kojoj treba da unesete: Ime, Prezime, i E-mail. Smislite lozinku (password) koju treba da unesete u predviđeno polje i obavezno zabeležite lozinku. Registracija se završava pritiskom na dugme "Pošalji".

Kada ste registrovani korisnik koji ima svoj nalog, predlažemo da posetite stranicu Moj nalog i dopunite podatke: Broj telefona i Adresa (ulica), Grad i Poštanski broj i potvrdite unete podatke. Ove podatke čuvamo i koristimo samo za potrebe isporuke pošiljki na navedenu adresu - mesto isporuke. Adresu i broj telefona možete naknadno uneti, posle izbora proizvoda.

Na stranici E-novčanik se nalaze samo Vama vidljivi podaci za plaćanje karticom (Visa i druge): broj kartice, ime korisnika kartice i trocifreni kod s poleđine kartice. Ovi podaci su potrebni kada plaćate karticom i pogodno je da ne morate da ih unosite ukoliko redovno poručujete u e-prodavnici.

 

Unete podatke nikada ne dajemo trećoj strani, osim one potrebne kurirskoj službi PostExpress, i to samo ako i kada se isporuka vrši preko nje.

Poručivanje

Poručivanje se obavlja u nekoliko koraka:

1) Kolica: Pritiskom na dugme u obliku kolica za kupovinu otvarate virtuelna kolica za kupovinu. Posle izbora bar jednog artikla, s desne strane će se pojaviti prikaz odabranih artikala - Moja korpa. Uz izabrani artikal stoje naziv proizvoda, količina i cena. U donjem delu prikaza je dat subtotal - trenutni iznos, koji će se promeniti dodavanjem ili oduzimanjem artikala. Ispod subtotala je dugme "Proverite", kojim ulazite u stranicu Moja korpa. Uvek možete zameniti ili izbaciti proizvod i broj komada (pritiskom na simbol ×), ili dodati još neki proizvod.

 

2) Moja korpa: Ova stranica sadrži sve pojedinosti porudžbine: levo je pregled artikala, a desno Subtotal, Mesto isporuke (Shipping), i procena iznosa poreza na dodatu vrednost po opštoj stopi (PDV 20%). Deklarisan je i Total - ukupan iznos za plaćanje.

Ukoliko niste ranije uneli ove podatke, potrebno je da unesete: ime, adresu za dostavu i broj telefona. Obavezna polja označena su zvezdicom (*).

Ukoliko ste od nas dobili promotivni kupon, sada možete uneti podatke. Promotivni kuponi mogu da donesu pogodnosti poput dodatnog popusta ili poklona uz određenu kupovinu, a dobijate ih preko e-maila.

3) Dostava: Pritiskom na dugme „Dalje“ prešli ste na deo gde je prikazan način isporuke: PostExpress ili preuzimanje na adresi poslovnice N-Copy - s iznosom predviđenim za uslugu. Uverite se da ste izabrali odgovarajuću stavku, a potom pritisnite dugme "Continue" (Dalje).

 

4) Plaćanje: Vaša Porudžbina je sada pripremljena. Sledećeg radnog dana ćemo Vas pozvati da utvrdimo način plaćanja. Do tada možete odlučiti da li Vam odgvara plaćanje online, čekom ili pouzećem.

Sledeći korak je da još jednom proverite da li ste završili izbor proizvoda, kao i da li su svi uneti podaci tačni. Ukoliko jeste, završili ste Pregled porudžbine i sada samo treba da je odobrite pritiskom na "Place Order".

 

5) Poručeno! Vaša Porudžbina je prihvaćena. Pred Vama je pregled: Broj porudžbine, Total, Način plaćanja (Offline/Online) i pregled Adrese isporuke. Očekujte potvrdu na e-mail koji ste priložili.

Pitanja?

Ukoliko imate nedoumicu, tokom postupka naručivanja možete da nas pozovete i dobijete pomoć i savet. Naš broj u Beogradu: 011/267-00-76. Uvek nas možete kontaktirati koristeći prozor za chat ili poslati poruku preko naše stranice na mreži Facebook.

Obrada porudžbine

Porudžbine online obrađene radnim danima do 13.00 časova se isporučuju istog dana, ukoliko je to izvodljivo i zavisi od raspoloživosti artikala. Porudžbine prihvaćene posle 13.00 časova radnim danima, kao i subotom, nedeljom i državnim praznicima, obrađuju se i isporučuju prvog sledećeg radnog dana.

Svaka online porudžbina smatra se potvrđenom kada dobijete e-mail o potvrdi i s pojedinostima (rezime porudžbine).

 

Poručivanje telefonom ili e-mailom van online prodavnice i isporuka su predmet dogovora predstavnika N-Copy s Vama kao kupcem, uz moguću izmenu ovde navedenih uslova.

 

Posebni uslovi

Za neke proizvode (poput aparata za rentiranje) važe posebni uslovi, poput potpisivanja ugovora o pružanju usluge. Informacije o tome će Vam dati naši komercijalisti putem e-maila ili telefonom.

Isporuka

N-Copy posluje na teritoriji Srbije i isporučuje robu u Srbiji, posredno ili neposredno.

Za porudžbine s mestom isporuke na teritoriji Beograda, Novog Sada i Niša, N-Copy obezbeđuje besplatnu isporuku u toku dana, ukoliko je to izvodljivo. Neophodno je da pri naručivanju date tačnu adresu za dostavu i broj telefona (poželjno mobilni). Predstavnik N-Copy će Vas kontaktirati da potvrdi mesto i vreme isporuke.

 

Isporuka se obavlja i posredstvom kurirske službe PostExpress u skladu s važećim rokovima i cenovnikom. Pošiljku možete pratiti preko linka za praćenje uz odgovarajući kôd koji Vam prosleđujemo zajedno s potvrdom porudžbine. Za isporuku posredstvom službe PostExpress, očekujte da Vas kurir pozove, i potvrdi mesto i vreme isporuke.

Ukoliko Vaša pošiljka nije stigla u predviđeno vreme, pozovite nas na broj: 011/2670076.

Napomena za kupce u Bosni i Hercegovini: Za obavještenja o uslovima isporuke i cijenama proizvoda, posjetite sajt N-Copy Bijeljina, ili možete pozvati: +387 55/355-211 ili pošaljite poruku na e-mail: N-Copy Bijeljina.

 

Plaćanje

Pouzećem: Plaćanje po isporuci i preuzimanju porudžbine.

Uplata preko računa: Ukoliko Vam odgovara, uplatu možete obaviti online ili na drugi način na naš žiro račun, posle čega sledi isporuka. Podatke za uplatu prosleđujemo na zahtev.

Pravna lica: Tražite predračun. Isporuka sledi po prijemu uplate.

  • N-Copy on Facebook
  • N-Copy on Twitter
  • Instagram
  • N-Copy on LinkedIn
bottom of page